Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

GRUPS MOTORS DE L'AGENDA URBANA ESPLUGUES 2030 - Participa!

Primeres sessions a l'institut Joanot Martorell

Octubre
14
2024
  • Carrer de Sant Mateu, 30-32, 08950
    Carrer de Sant Mateu, 30-32, 08950
  • 09:00 AM - 12:00 PM CEST
Avatar: Trobada oficial Trobada oficial

El passat 14 d'octubre van tenir lloc les primeres sessions de l'Audiència Jove del curs 2024-25 a l'Institut Joanot Martorell, amb la participació de les tres classes de 4t d'ESO. Durant aquestes sessions es va introduir el tema central d'enguany, "Convivència digital i relacions interpersonals a les xarxes socials".

Els estudiants van explorar temes com els perfils falsos, les fake news, la pressió social, i els conflictes que es poden generar a través de les xarxes socials. A més, van reflexionar sobre com la comunicació digital afecta les habilitats socials i les relacions personals.

La participació general va ser positiva. Els estudiants van mostrar interès i van començar a generar opinions crítiques sobre la convivència digital. Aquestes primeres sessions han estat una bona introducció al procés de debat i reflexió.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir