Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

GRUPS MOTORS DE L'AGENDA URBANA ESPLUGUES 2030 - Participa!
Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

En execució. L'Ajuntament ha executat recentment la pacificació de la ciutat a "20 km/h" de la xarxa secundària i veïnal.

Pel que fa als 3 punts indicats:

  • Pont d'Esplugues: l'Ajuntament aprovarà properament el projecte executiu per l'implantació d'un carril bici a Pont d'Esplugues. Es preveu, si es concedeix la subvenció Next Generation 2, que les obres s'iniciïn a finals d'any.

  • Avda. Països Catalans: es disposa d'un carril bici específic per a bicicletes i patinets. Els punts de convergència amb vianants es troben senyalitzats.

  • Plaça Santa Magdalena: en aquest punt es disposa del carril bici del carrer Laureà Miró i s'enllaçarà amb el projecte dels carril bici de Pont d'Esplugues comentat anteriorment.

Senyalització per la disminució de la velocitat de patinets

Avatar: Ideatón del Pressupost Participatiu Ideatón del Pressupost Participatiu Rebutjada

Es proposa pacificar zones i instal·lar senyalització a través de la col·locació d'elements de correcció de la mobilitat per a bicicletes i patinets en punts de convergència amb vianants. S'han suggerit alguns punts com el Pont d'Esplugues, l'Avinguda dels Països Catalans i la Plaça Magdalena.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir