Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

GRUPS MOTORS DE L'AGENDA URBANA ESPLUGUES 2030 - Participa!
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

La salut mental de la població, i especialment de l'alumnat, és un dels principals reptes que abordem en l'actualitat, i un dels més difícils de resoldre des dels instituts. De cara al curs 24-25 a la Mallola augmentarem el nombre d'hores dedicades a l'orientació i l'acompanyament emocional de l'alumnat, incorporant al centre una altra figura d'orientador/a. A més, durant el curs 23-24, el professorat ha fet formació en cercles de diàleg.

A més, els instituts poden derivar l'alumnat al servei ja existent "Esplugues amb tu": https://www.esplugues.cat/serveis/directori-serveis/esplugues-amb-tu/

Acompanyament psicològic a l'alumnat

Avatar: Proposta oficial Proposta oficial Acceptada

Augmentar l'equip de professionals destinats a l'acompanyament psicològic de l'alumnat. Així com potenciar la utilització del servei, així com posar especial atenció a les problemàtiques emocionals que poden ser resultat de l'ús de xarxes socials, tals com la no acceptació del propi cos, falta d'autoestima, distorsió de la realitat.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir