Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

GRUPS MOTORS DE L'AGENDA URBANA ESPLUGUES 2030 - Participa!
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

S'ofereixen tallers gratuïts als centres educatius a través del Programa d'Activitats Educatives Complementàries (PAEC), sobre cultura de pau, prevenció de violències masclistes i educació afectiva sexual (https://paec.lluert.net/activitats.php)

Amb relació a la formació a AFAs, el Pla Educatiu d'Entorn compta amb un programa de xerrades incloent aquestes temàtiques.

No s'ofereixen formacions a professorat perquè no és competència municipal.

Amb relació a la campanya de sensibilització sobre violències masclistes, enguany es participarà en la campanya del Consell Comarcal del Baix Llobregat dirigida específicament a homes i també al projecte""El Baix Llobregat corresponsable"", dirigit també a homes.

Formacions 360º

Invertir recursos humans i econòmics per a formar en no-violència a les escoles, com a fonament per tenir una cultura de Pau estesa a la societat.

També realitzar formacions a les escoles i a les AFA sobre les violències sexuals (per tal de poder identificar-les per guanyar-ne més consciència i denunciar en els casos que pugui ocórrer), així com més educació sexual i afectiva abordant totes les temàtiques.

Que aquestes formacions siguin 360°, és a dir que es facin per al personal de les escoles/instituts, a les famílies i als i les joves.

Per fomentar la participació de les famílies en les formacions, es proposa que en les formacions a les famílies s'ofereixi la possibilitat de deixar als fills/es en una activitat alternativa.

En el marc d'aquestes formacions també se'n demana una enfocada als homes i joves on es faci entendre que el que es creien drets eren en realitat privilegis i que els rols de gènere clàssics no són paritaris i sobrecàrrega de feina al gènere femení.

Per fomentar la participació d'aquestes formacions, es suggereix que s'atorgui un certificat de participació de la formació. Per fomentar la participació en les formacions buscar maneres que remoguin la consciència per aconseguir implicació, amb frases com per exemple: Demà podria ser la teva filla.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir