Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

GRUPS MOTORS DE L'AGENDA URBANA ESPLUGUES 2030 - Participa!
Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

Tot i que la compra i instal·lació de panells informatius és una inversió, l'elaboració del contingut de la informació que contindrien els panells, que és l'objecte central de la proposta, no és una inversió. Tot i això, l'ajuntament té previst substituir els panells tradicionals per pantalles dinàmiques que podrien incloure aquestes campanyes informatives.

Panells informatius per pacificar formes de mobilitat alternatives al cotxe

La convivència entre vianants i els vehicles alternatius al cotxe és sovint complicada i produeix ensurts i accidents. Especialment per l’augment d’ús d’aquests darrers. Així i tot, són formes de mobilitat que han vingut per quedar-se i són positives pel medi ambient. Per això es proposa posar panells informatius en punts calents de la ciutat (especialment punts de trobada de passos de vianants, carrils bici, etc.).

 Els assistents proposen posar-les, d’una banda, aprofitant als panells informatius de les parades d’autobús i tram (normalment coincidents amb punts calents) i, de l’altre, posar-ne de noves a aquells punts que l’ajuntament sap que solen portar a conflictes.

Com a proposta de campanya es parla de fer missatges atractius i interpel·lants. Per exemple: “Recorda que, sovint, tu també ets el vianant”. 

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir