Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

GRUPS MOTORS DE L'AGENDA URBANA ESPLUGUES 2030 - Participa!
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Des del curs passat, al Joanot Martorell, s'ha anat elaborant un pla de dinamització de l'espai de lleure al pati, per donar alternatives d'oci i idees d'activitats diverses esportives i de jocs. La proposta és continuar treballant-hi per ampliar l'oferta amb activitats de dansa, club de lectura o d'altres que puguin estar també gestionades pel mateix alumnat de 3r i/o 4t com a acció de voluntariat dins de l'entorn de l'institut.

Des de l'Ajuntament es fa difusió de les activitats que s'ofereixen des del servei de joventut a través dels PIDCES. També s'ofereix un taller per promoure el voluntariat, entre d'altres.


Foment d'activitats i hobbies alternatius a les pantalles.

Avatar: Proposta oficial Proposta oficial Acceptada

Tallers en els instituts on s'exposin activitats i opcions diverses d'oci i activitats a realitzar de manera alternativa a l'ús de pantalles, aquests tallers podrien anar orientats a la creació de clubs o extraescolars en l'àmbit d'institut que fomentin un ús alternatiu del temps lliure (exemple, clubs de lectura).

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir