Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

GRUPS MOTORS DE L'AGENDA URBANA ESPLUGUES 2030 - Participa!
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

Conscienciació sobre alimentació saludable i sostenible, fent anàlisis dels esmorzars de l'alumnat i el professorat i identificant productes ultraprocessats i les conseqüències del seu consum. 

Des de la cantina i la Direcció s'estudiarà la possibilitat d'oferir més varietat de producte saludable i a un preu més econòmic. 


Alimentació saludable + accessible

Avatar: II Sessió Intercentres II Sessió Intercentres Acceptada

La proposta es dirigeix a oferir més varietat i a un preu més econòmic els productes més saludables als centres educatius, fomentant un hàbit més recomanable entre els i les joves que comportaria una millora en la seva salut i el rendiment i la reducció del consum de menjar ultra processat. S’estudiaria la possibilitat de promoure convenis amb establiments i comerços per abaratir les fruites, amb responsabilitat de les cantines dels centres educatius.

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir