Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

GRUPS MOTORS DE L'AGENDA URBANA ESPLUGUES 2030 - Participa!
Aquesta proposta ha estat acceptada perquè:

L’alimentació saludable i sostenible està molt present a totes les accions de l’Ajuntament, de forma específica a través del Departament de Salut però també de forma transversal, a través d’altres departaments. Per exemple, el proper 14 de maig celebrarem la 11a Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues i hem substituït les begudes ensucrades de fa uns anys per fruita.

Al darrer trimestre de l’any, l’Espai Baronda acollirà una gran exposició sobre alimentació sostenible i saludable, que també anirà acompanyada d’una campanya de difusió. Es tracta d’una mostra molt potent, que ha estat reconeguda amb diversos premis. Aquesta exposició començarà a itinerar i comença precisament a Esplugues.

Campanya de sensibilització

Avatar: II Sessió Intercentres II Sessió Intercentres Acceptada

Campanya de publicitat i sensibilització en format digital dirigida a tota la ciutadania amb l'objectiu de conscienciar i informar de forma genèrica sobre el malbaratament alimentari, exposant la problemàtica i promovent el coneixement de diferents formes d’aprofitament. 

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir